Pregătiți-vă de re-colectivizare

Pregătiți-vă de re-colectivizare

După ce-au scuipat pe sistemele economice ale socialismului științific, occidentalii UE imită prin "Politica Agricolă Comună" chiar fostul CSP (Comitetul de Stat al Planificării) și mai nou, NE ÎNDEAMNĂ SĂ REFACEM COLECTIVIZAREA!!! 
Le-a fost necesară o mică perioadă de ceață și debusolare a românilor, să poată distruge economic marile ferme de creștere a animalelor (să le ia americanii la COMTIM), producția coordonată a cerealelor, că nu le dădea bine la biznisu' lor!


Care ar fi şansa de supravieţuire a micului fermier

Europa vrea o nouă colectivizare în România


Europa vrea o nouă colectivizare în România
Şansa micilor fermieri este să se asocieze şi să-şi pună terenurile, utilajele agricole şi alte active în comun, conform Politicii Agricole Comune pentru următorii şapte ani. În Uniunea Europeană, sistemul funcţionează de zeci de ani, iar diferenţa faţă de colectivizarea comunistă din România postbelică este dată de faptul că statul nu are nici o ingerinţă în sistemul de proprietate şi conducere al cooperativelor agricole.
Noua Politică Agricolă Comună din 2014-2020 oferă micilor fermieri bonusuri financiare pentru proiectele făcute în cadrul organizaţiilor de producători, asociaţiilor sau cooperativelor. În următorii şapte ani, agricultorii au la dispoziţie pentru proiectele de investiţii 8,1 miliarde de euro.
„Politica Agricolă Comună nu este un panaceu pentru toate statele membre, este o cutie de instrumente din care se pot lua cele specifice. În următorii şapte ani este nevoie de o abordare structurală, altfel, şi în 2020 România o să ajungă cu un decalaj important. Pentru România văd câteva puncte de interes: asocierea, abordarea teritorială integrată, comasarea terenurilor şi sectorul de cercetare şi inovare“, a spus comisarul european pentru Agricultură, Dacian Cioloş, la un eveniment de profil desfăşurat la Bucureşti.

Comentarii

Postări populare