Când arbitrul înscrie golul decisiv!

Am citit și păreri pro și contra grațierii lui Gigă Popescu! Unii văd doar furtul, alții văd doar fostul căpitan al naționalei, FOARTE PUȚINI VĂD EXCESUL DE ZEL AL JUDECĂTOAREI CARE A DAT PEDEAPSA PESTE CEA SOLICITATĂ DE PROCUROR!!!
În mintea mea de inginer, judecătorul este doar cel care citește cântarul acela ținut de chioara aia cu sabie, pe a cărui talere procurorul se străduie să pună acuzații și avocatul să pună apărări! În cazul celor 8, procurorul nu poate fi acuzat de BLAT cu Gică, pentru că la restul a cerut pedeapsă cu executare, la Gică a cerut cu suspendare!
În cazul lui Gică Popescu, judecătoarea (tinerică și dornică de afirmare în Cartea Recordurilor ca "cea mai tare din parcare", care l-a depășit pe ăla cu dosarul FNI) când s-a apropiat de cântar, a apăsat un pic și cu piciorul pe talerul acuzațiilor, făcându-se că nu vede bine de la depărtare!
Asta întrebam eu, oare faptul că "punctele" de indicator de performanță pentru judecători, care cică (zic unii din domeniu) sunt pe bază de "câți condamnați are la activ", nu e puțin cam aiurea? CSM-ul, în afară de apărat "onoarea nereperată" a lu' Dănileț, doarme bine noaptea?
Breasla judecătorilor n-a întrebat-o pe cucoana aia dacă nu cumva are albeață în ochi, dând EXACT aceeași pedeapsă și pentru unul care a recunoscut imediat greșeala și a adus banii și pe unul care a ținut-o într-o minciună de la cap la coadă?
Ce semnificație mai are pentru cucoana aia verbul "a cântări" când pentru ea toate culorile se rezumă doar la alb și negru?
Și ca să fiu în ton, cum vi s-ar părea meciul în care, pe la final, arbitrul, supărat că meciul nu se termină cu scorul cu care-i place lui, șutează și înscrie golul decisiv?

Comentarii

Postări populare