Licuriciul cel Mare își schimbă muștiucul


Ponta, nominalizat de Forumul Economic Mondial ca Young Global Leader

http://www.romaniatv.net/ponta-nominalizat-de-forumul-economic-mondial-ca-young-global-leader_19788.html
Marţi 6 Martie, World Economic Forum (Forumul Economic Mondial), cunoscut pentru organizarea summit-ului de la Davos, a făcut publică lista persoanelor nominalizate în anul 2012 pentru a se alătura iniţiativei „Young Global Leaders”. Iniţiativa are rolul de a continua proiectul derulat anterior de către Forum, „Global Leaders of Tomorrow”.
Aha, am înțeles, Unchiu' Sam a dat semnalul că Licuriciul cel Mare își schimbă muștiucul! Având în vedere ce mare influență are Gătânștain prin ostașii lui instalați permanent (CSM, DNA, procurori) și care vin periodic la ambasadă (unde nici până azi n-a catadiscsit să numească ambasador) să dea raportul de activitate, mie îmi face impresia că echipa adversă (Merkel, PPE, Băse și candidatul sanchi de dreapta, oricare ar fi el, Iohannis nu cred, că va refuza) a pierdut de pe acum bătălia! Vom asista probabil la o avalanșă de "rețineri" și investigări pe capul oricui, numai al apropiaților d-lui Ponta nu, mediatizate puternic la RTV astfel încât scorul la europarlamentare va fi nașpa rău și defavorabil PPE-ului!

Intuiesc un scor fabulos pentru PSD, o înfrângere dureroasă pentru PNL (cu părere de rău) apoi un congres extraordinar în care Crin va fi debarcat pentru "rezultate slabe" și revenirea PNL-ului la statutul de "partid balama" la guvernare, în locul UDMR, dacă va avea procentajul ceva mai mare. Succesul unui PNL cu Crin Antonescu la conducere ar putea veni DOAR ȘI NUMAI DOAR în eventualitatea în care PNL și-ar debarca pietrele de moară (oamenii șantajabili și cercetabili de DNA) și asta RAPID și RĂSUNĂTOR pentru a putea atrage atenția electoratului, dacă Adina Vălean NU ar fi pe listele de europarlamentare, astfel încât să-i poată da muniție lui Crin să înfiereze "nepotismul" altora care-și pun fetele și nevestele pe listă, dacă PNL și Crin Antonescu scot la iveală cu date, fapte și documente înțelegerile cu Licuriciul pentru înrobirea acestei colonii cunoscută odată sub numele de țara independentă România!

Altfel, NU EXISTĂ MESAJ CREDIBIL și orice altă critică este sterilă și ineficientă, îmi pare rău! 
Politica se face și cu anumite sacrificii și adevărații bărbați de stat se pot recunoaște după așa ceva!!!



Comentarii

Postări populare