Nobilimea politică

În tupeul nemărginit specific tuturor fetelor lu' tăticii ajunși sus și cu bani, madam Vanda Vlasov dă totul pe față: "Tata joacă la cazinou, nu omoară, nu violează. Jocul la cazinou este o îndeletnicire a nobilimii". 
În primul rând că din câte știu eu, la cazinou nu se mai joacă de mult poker pe chibrite sau pe dezbrăcate, cum făceați pe vremea studenției și nici un om normal care câștigă banii cu muncă, nu cu palmarea plicurilor, nu e într-atât de cuprins de febra jocului cât să arunce banii pe fereastră. 
În al doilea rând așa află poporul alegător de europarlamentari cum stă treaba de fapt cu politica și rubedeniile! EI ȘI-AU FORMAT DEJA NOUA PĂTURĂ SOCIALĂ: NOBILIMEA POLITICĂ!!! 
Căutați-i! Le găsiți fetele și nevestele pe liste, în funcții plătite, în consilii de administrație unde vin o dată pe lună la ședințe unde privesc romantic pe geam cum trec norii pe cer și semnează statul de plată pe zeci de milioane de lei degeaba! Nobilimea politică se ceartă la televizor și se urăsc la fel de mult cum se luptă ăia la wrestling! Poporul, avid de telenovelă, întărâtat de "pensiile nesimțite" îi votează când pe unul, când pe altul, dar niciodată suficient de mult cât să dispară tot neamul nobilimii politice! 
Articolul e mai vechi, "Cristian David și Vanda Vlasov își doreau o fetiță". De ce dragă Vanda? O puneați cap de listă la europarlamentare pe Partidul Camerelor de Comerț? 
Circul ăsta va dura la infinit dacă ceva radical, eficient și banal de simplu nu se va întâmpla:http://www.r21.ro/intrebari.html

Comentarii

Postări populare