Încă o femeie genială ...

Nu mai rezist să văd peste tot șabloane cretinoide! Pe bune, ăia de la LiveBiz au un singur jurnalist care are un singur tip de text? Este pentru a nu știu câta oară când văd formulări de genul: "Au râs de el când l-au văzut la început dar când a început să (cânte, danseze, scoată OB-ul pe nas) a lăsat tot (juriul, publicul) cu (gura căscată, în lacrimi, cu chiloții-n vine)"! 
Mă simt ca un retardat mintal căruia i se repetă cu răbdare aceleași informații poate pricepe cândva. Eu, care cu greu rezist în luna decembrie, știind că iar vor veni colindele, Hrușcă, lanțurile la roți, zăpada care ia guvernul pentru a mia oară pe nepregătite, același Moș Crăciun, lângă același brad, cu aceiași reni dar cu alte cadouri și alte decorațiuni luminoase pe străzi (că tre' să ridicăm PIB-ul), NU MAI POT să văd peste tot aceleași șabloane răsuflate, imbecile, fără haz, fără inspirație. Asta într-o lume în care GENIALUL e la tot pasul, inclusiv la o femeie care și-a pus o pungă-n cap să nu o ude ploaia (am văzut acum 3 minute o postare pe FB la care nu m-am putut abține să nu comentez, evident). 

Marea pacoste a Internetului ăsta este că au voie să scrie și să-și dea cu părerea toți jurnaliștii închipuiți care, dacă ajung să fie angajați la reviste din astea de modă, feșiăn sau tabloide, sunt în poziția (datorită traficului) să facă "educație de Feisbuc" la câteva milioane de tineri! Dintre milioanele de tineri spălați pe creiere, câțiva au șanse, datorită vecinilor, rudelor sau șefilor cărora le sunt vremelnic secretare să ajungă miniștri, deputați.
Și pe urmă vă mai mirați că ne prostesc toți găinarii de-afară?

Comentarii

Postări populare